Vi önskar att få köpa vinylskivor. Både enstaka exemplar eller hela skivsamlingar är av stort intresse! Vi är framförallt intresserade av modern Jazz från slutet av 50-talet och framåt. Men även genrer så som Blues, Electronic, Folk, Funk/Soul, Hip Hop, Reggae, Rock och World Music är av lika stort intresse!

Vi garanterar alltid en seriös värdering av dina skivor och för välvårdade och intressanta skivor betalar vi mycket bra! För intressanta skivsamlingar åker vi långt ut i landet.

Är du fortfarande en aktiv samlare men har skivor som aldrig spelas så är vi även intresserade av att byta skivor. För skivor av intresse så erbjuder vi alltid minst 60% i inbyte och ju dyrare skivan är, desto högre procent kan vi erbjuda.

Är du osäker på vad du har för vinylskivor så är ni alltid välkomna att ringa oss för en kostnadsfri konsultation. Ni är även varmt välkomna till vår skivbutik vid Mosebacke i Stockholm, med eller utan skivor att sälja.

Vill ni läsa mer om hur vi värderar skivsamlingar och vilka skivor vi betalar mycket för kan ni läsa mer på vår systersida, Vinylsidan.se